Seizoen 2017-2018

Beste leden,

Binnenkort zal de laatste ALV van het huidige seizoen plaatsvinden en hierbij zal ook de bestuurswissel plaatsvinden. Er is echter nog geen opvolgende wedstrijdsecretaris. Zonder wedstrijdsecretaris zal het onmogelijk zijn volgend seizoen als club competitief basketbal te spelen.

Wil jij er mede voor zorgen dat iedereen bij Trajanum volgend seizoen wedstrijden kan spelen? Meld je dan bij bestuur@trajanum.nl

Wedstrijdsecretaris

Als wedstrijdsecretaris ben je verantwoordelijk voor het indelen van de teams in de juiste competities. Verder plan je alle thuiswedstrijden in en zorg je dat alles in de zaal op orde is. Als laatste ben je aanspreekpunt voor de NBB als het over wedstrijdzaken gaat, daarbij horen ook het op orde houden van coach licenties en scheidsrechter zaken.