Contributie

Contributie Trajanum 2017-2018:

Team Bedrag
Dames 1 en Heren 1 (Eerste en Tweede Divisie, Landelijk) €180,-
Dames 2 en Heren 2 (tweemaal per week training) €155,-
Dames 3, Heren 3 en Heren 4 (Afdeling 2e en 3e klasse) €130,-
Trainende leden (eenmaal per week) €60,-
Trainende leden (tweemaal per week) €75,-

Dames 4 bestaat vooralsnog uit alleen trainende leden, voor hen is de contributie dan ook €60,-.

Sportkaart USC

Om te mogen trainen en wedstrijden te spelen moet je in het bezit zijn van een sportkaart van het Radboud Sportcentrum waar wij trainen en spelen. Informatie sportkaart RSC. De kosten voor een sportkaart vind je hier:

Categorie Prijs per jaar
Studentensportkaart € 102,00
Alumni RU/HAN +1 € 102,00
Alumni overig WO/HBO +1 € 153,00
Alumni +2 € 204,00
Alumni +3 € 306,00
Hardheidsclausule € 153,00

Borg

Sinds het seizoen 2017-2018 wordt met een borgsysteem gewerkt om ervoor te zorgen dat leden komen opdagen voor de hen toegewezen wedstrijdtaken (fluiten, tafelen). Dit betekent concreet dat bij de eerste termijn een extra €40,- wordt afgeschreven. Heeft een lid gedurende het jaar al zijn/haar taken vervuld, dan wordt dit bedrag teruggestort. Met dit systeem wordt het mogelijk een taak te ‘verkopen’ aan een ander lid, voor €10,- (altijd doorgeven aan wedstrijdsecretaris@trajanum.nl en penningmeester@trajanum.nl). Verzaakt een lid een wedstrijdtaak en heeft hij/zij ook niet voor vervanging gezorgd, dan wordt naast de €10,- voor de (ter plekke gezochte) vervanger nog eens €10,- in rekening gebracht als boete. Overschrijdt het uiteindelijke saldo de oorspronkelijke borg, dan volgt een naheffing.

Termijnen

De contributie wordt door middel van automatische incasso’s afgeschreven in drie termijnen in oktober 2017, november 2017 en januari 2018 voor competitiespelende leden, en in de eerste twee termijnen voor trainende leden. Het is helaas niet meer mogelijk in één termijn te betalen.

Half seizoen afwezig?

Competitie spelende leden betalen altijd de contributie voor een geheel seizoen, ook al spelen ze bijvoorbeeld maar een half seizoen. Trainende leden betalen wel maar de helft als ze minder dan de helft van een seizoen kunnen trainen.

Werkacties

Om de contributie laag te houden, vragen we van elk lid dat minstens 1x per week traint om 1 werkactie te doen. Dit is bijvoorbeeld een dagje helpen bij de Zevenheuvelenloop, Stevensloop of Marikenloop.  Ook doen we elk jaar mee met de Grote Clubactie, waarbij we van je vragen om minstens 3 loten te verkopen. Zowel de werkacties als de clubloten zijn ook door jou zelf af te kopen, mocht je verhinderd zijn. Meer info kan je vinden bij werkacties.

Vragen?

Voor meer informatie over de contributie kun je mailen naar:

penningmeester@trajanum.nl