Uitschrijven

Wijze uitschrijven

Uitschrijven is enkel mogelijk door te mailen naar leden@trajanum.nl met het verzoek je uit te schrijven met daarbij je naam en team. Wil je vervolgens volgend jaar bij een andere basketbalclub gaan spelen, geef dit dan ook aan, zodat je een schuldvrijverklaring ontvangt, die nodig is om je bij een andere club in te schrijven.

Wil je jouw lidmaatschap veranderen van competitiespelen naar alleen trainen of andersom, dan dien je dit verzoek ook naar leden@trajanum.nl te sturen. Hiervoor gelden dezelfde deadlines als voor uitschrijven.

Het is niet mogelijk om je op een andere manier uit te schrijven dan per mail.

Kosten uitschrijven

Kosteloos uitschrijven voor het seizoen 2018-2019 kan door dit voor 1 juli 2018 per mail te verzoeken.

Schrijf je je pas uit na 1 juli 2018, maar voor 31 augustus 2018 dan dien je eerst een onkostenvergoeding van 15 euro te betalen.

Schrijf je je pas uit na 31 augustus maar voor 1 november en heb je geen officiële wedstrijden voor Trajanum gespeeld dan dien je eerst een onkostenvergoeding van 30 euro te betalen.

Zodra je in een seizoen een officiële wedstrijd hebt gespeeld, ben je altijd de volledige contributie voor een seizoen verschuldigd.

Voorkeur team

Heb je een voorkeur om volgend seizoen bij een ander team te gaan spelen, dan horen wij dit ook graag per mail. De uiteindelijke teamindelingen worden door de trainers gemaakt. Jouw voorkeur zullen we dan ook bij de trainers neerleggen.