SponsorKliks

Als Trajanum hebben wij ons aangesloten bij SponsorKliks. Het idee is vrij simpel:

Jij koopt iets via één van de aangesloten webwinkels en dan ontvangt Trajanum over jouw aankoop een commissie van een paar procent. Wij kunnen overigens niet zien wat je hebt besteld of wie de bestelling heeft gedaan. Alleen de datum, de webwinkel en het aankoopbedrag zijn voor ons zichtbaar.

Dit kost jou niks extra’s en levert Trajanum wel veel geld op. Om te zorgen dat Trajanum een commissie over jouw webwinkelaankoop krijgt, moet je die webwinkel bezoeken via de Trajanum pagina van SponsorKliks, of door op de SponsorKliks banner te klikken op de homepage van Trajanum.

Dus wat te doen als je iets bestelt bij een webwinkel zoals:

Bol.com, oolblue.nl, Wehkamp, Zalando, Thuisbezorgd.nl, Expedia, Booking.com, CheapTickets.nl, BCC, iTunes, Hema, V&D, C&A, MyCom, Kras.nl, Hotels.com en nog 100 andere webwinkels en zelfs telefoonproviders.

1. Ga naar Trajanum.nl en klik rechts op de SponsorKliks banner.
2. Kies op onze SponsorKliks pagina de betreffende webwinkel uit het overzicht.
3. Rond de bestelling bij de webwinkel af.
4. Dan ontvangt Trajanum een commissie over jouw aankoop bij de webwinkel.

Dit alles kan je nog doen zolang je de bestelling niet hebt afgerond. Dus als je iets leuks vindt bij een webshop, dan kan je nog even snel naar Trajanum.nl gaan en via onze SponsorKliks pagina door klikken naar de betreffende webwinkel en vervolgens de bestelling afronden.

Hopelijk kunnen we via deze commissies eenvoudig en gratis veel geld ophalen voor Trajanum. Zeker bij grotere bestellingen, zoals vakanties en dergelijke, kunnen de commissies voor Trajanum hoog oplopen, maar ook een kleine bestelling kan al een euro opleveren. Als je je muis op een winkel houdt in het overzicht van SponsorKliks, dan staat er meestal bij hoe hoog de commissie is voor Trajanum

Mocht je nog vragen hebben of tegen problemen aanlopen, laat het ons dan weten.

Meer info: SponsorKliks > Hoe werkt het?