Werkacties

Ook Trajanum doet mee aan verschillende werkacties. Via de werkacties kan jij geld voor Trajanum ophalen. Voor elk gewerkt uur krijgt Trajanum geld waarvan een deel naar de teampot van jouw eigen team gaat!

Elk jaar gaat er aan het begin van het seizoen een lijst rond in ieder team waarop je je kunt inschrijven voor de tot dan toe bekende werkacties. We verwachten dat ieder lid dat één keer per week traint, zich ook inschrijft voor minstens één werkactie. Ben je verhinderd? Je kunt de werkacties ook afkopen voor €35,- (dit is wat Trajanum anders gemiddeld aan een werkactie verdient).

Leden die zich op een andere manier inzetten voor Trajanum, bijvoorbeeld door deel te nemen in een commissie of een team te coachen/trainen, zijn vrijgesteld van de verplichte werkacties. Ook telt het verkopen van 20 loten voor de Grote Clubactie als één werkactie.

Wil je meer werkacties doen om nog meer geld te verdienen voor Trajanum en je team? Inschrijven kan via ons door te mailen naar: bestuur@trajanum.nl, maar je kan ook jezelf opgeven door te mailen naar de desbetreffende organisatie of je via hun website in te schrijven.